11.01.2019

İclal Aydın D&R Forum Bornova'da İzmirlilerle buluşuyor

13 Ocak Pazar günü D&R Forum Bornova'da gerçekleştirilecek imza gününde ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın, sevilen kitaplarını okurları için imzalayacak.

Çıkardığı kitaplar ile dikkat çeken, her kesime hitap eden ve en çok satanlar listesinde yer alan ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın, ilk kitabını 2001 yılında "Hayat Güzeldir" adıyla çıkardı. Ardından birçok kitaba imza atan Aydın, geçtiğimiz aylarda çıkardığı son romanı "Üç Kız Kardeş" ile adından sıkça söz ettiriyor. 13 Ocak 2019 Pazar günü saat 14.00'de D&R mağazasında gerçekleştirilecek imza günü etkinliği kapsamında yazara kitaplarını imzalatmak isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli!