Haberler / Artım Bilişim Basın Bültenleri
08.04.2017

Hewlett Packard Enterprise'dan Artım Bilişim'e ödül

Dağıtımını üstlendiği katma değerli ürün grupları ile Türkiye bilişim teknolojileri endüstrisindeki lider firmalardan Artım Bilişim, Hewlett Packard Enterprise'ın (HPE) Kıbrıs'ta düzenlediği “Partner Kick-Off” etkinliğinde “2016 Yılının En Yaygın Kanal Ağına Sahip Dağıtıcı” ödülüne layık görüldü.

Aldıkları ödülle ilgili bir açıklama yapan Artım Bilişim Genel Müdürü Erhan Doğan, “Index Grup'un güvencesi ve gücü altında büyümeye devam ediyoruz. 2017 yılı için büyük bir büyüme hedefi koyduk. Özellikle katma değerli ürünler ve servislerle iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını karşılamayı, onların da işlerini büyütmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Aldığımız bu ödül de ortaya koymuş olduğumuz başarının bir göstergesi.” dedi.

Artım Bilişim 2011 yılından itibaren Index Grup çatısı altında faaliyetlerine devam ediyor. Grup, 2016 yılında teknoloji dağıtım kulvarındaki öncülüğünü katma değerli çözümlere ve ürünlere odaklanarak daha da sağlamlaştırmak amacı ile yeni yapılanmaya gitmişti. Yeni yapılanma kapsamında, İndeks Bilgisayar bünyesindeki tüm katma değerli ürün gruplarına ait distribütörlük kontratları Artım Bilişim'e devredilirken aynı zamanda katma değerli ürünlerin Artım Bilişim üzerinden Orta Asya ülkelerine götürme kararı alınmıştı.

Nevra Çankaya
nevrac@marjinal.com.tr

www.artim.com.tr
2003 yılında İstanbul'da kurulan Artım Bilişim A.Ş. dağıtımını üstlendiği ürün ve servisler ile Bilişim Teknolojileri endüstrisindeki lider firmalardan olmayı amaçlıyor. Özellikle finans, lojistik ve depolama alanlarında satış öncesi ile sonrası hizmetlerinin kullanımı sırasında katma değerli servis sunumunu geliştirmeyi amaçlayan şirket halen 40'ın üzerinde personeli ile İstanbul ve Ankara'daki ofislerinde bilişim dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak faaliyet gösteriyor. Artım Bilişim 2011 yılından itibaren tüm çözümlerini Index Grup güvencesi ve gücü altında sunmaya devam ediyor.

Artım Bilişim
2003 yılında İstanbul’da kurulan Artım Bilişim A.Ş. dağıtımını üstlendiği ürün ve servisler ile Bilişim Teknolojileri endüstrisindeki lider firmalardan olmayı amaçlıyor. Özellikle finans, lojistik ve depolama alanlarında satış öncesi ile sonrası hizmetlerinin kullanımı sırasında katma değerli servis sunumunu geliştirmeyi amaçlayan şirket halen 27 personeli ile İstanbul ve Ankara’daki ofislerinde bilişim dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak faaliyet gösteriyor. Artım Bilişim 2011 yılından itibaren tüm çözümlerini Index Grup güvencesi ve gücü altında sunmaya devam ediyor.