03.11.2017

Hello Kitty doğum gününü Türkiye'de kutluyor

1974 yılında Japon tasarımcı Yuko Yamaguchi'nin benzersiz yorumuyla doğan efsane karakter Hello Kitty'nin doğum günü, 1 Kasım'da Forum İstanbul'da özel bir partiyle kutlandı. Forum İstanbul'da düzenlenen özel etkinlikte, Japonya'dan gelen Hello Kitty maskotu da karakterin hayranlarıyla buluştu. Maskot ve doğum günü şerefine düzenlenen Hello Kitty etkinlikleri, 5 Kasım Pazar gününe kadar Forum İstanbul'da meraklılarıyla buluşmaya devam edecek.

Her yıl doğum günü şerefine dünyanın çeşitli ülkelerinde kalabalık partiler düzenlenen Hello Kitty karakteri, çocuklar kadar yetişkinlerden de büyük ilgi görüyor. Bu yıl da İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum İstanbul'un ev sahipliğinde 1 Kasım 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilen özel etkinlikte, Hello Kitty'nin doğum gününe özel pasta kesimi seremonisinin yanı sıra çocuklara yönelik atölye çalışmaları da yapıldı. LC Waikiki markasının Hello Kitty için hazırladığı özel koleksiyonun lansmanının da gerçekleştirdiği etkinlik, Gigi ve Toyzz Shop mağazalarının da desteğiyle hayata geçti.

Sürpriz etkinliklerin ve atölye çalışmalarının renk kattığı Hello Kitty doğum günü kutlamaları, 5 Kasım 2017 Pazar gününe dek Forum İstanbul'da devam edecek. Çocuk büyük her yaştan hayranı bulunan Hello Kitty'nin Japonya'dan gelen özel maskotu da yine pazar gününe dek hayranlarıyla buluşmak üzere Forum İstanbul'da olacak.

Forum İstanbul Hakkında:
İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.