30.05.2018

Hayvansız eğlendiren “Türkiye Sirki” Forum Ankara'da izleyiciyle buluşuyor

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, 2-3 Haziran ve 9-10 Haziran tarihlerinde Türkiye'nin en büyük gösteri topluluğu olan Türkiye Sirki'ne ev sahipliği yapacak. Her saniyesi heyecan ve şaşkınlıkla izlenen, “hayvansız eğlendiren sirk” unvanına sahip bu benzersiz gösteri için küçük büyük herkes, Forum Ankara'ya davetli!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet, 2-3 Haziran ve 9-10 Haziran 2018 tarihlerinde, saat 14:00, 17:00 ve 21:00 olmak üzere üç seansta Türkiye Sirki'nin gösterilerine ev sahipliği yapacak. Forum Ankara açık otoparkında kurulacak özel alanda Keçiören Belediyesi'nin de desteğiyle izleyiciyle buluşacak olan etkinlik, ailecek keyifli vakit geçirmek isteyen Ankaralıları bekliyor.

Palyaçonun akıl almaz sihirli dünyasında hayat bulan ve etkileyici numaraların yanı sıra dansçıların kurdeleleriyle çizdikleri gökkuşağı renkleri ve sahneye inen yıldızlar gibi karnaval tadında masalsı görüntüler sunan etkinlik, görsel şölene dönüşen bir performans sunuyor. Ezber bozan sanat anlayışı ile sınırları zorlayan uluslararası ödüllü sanatçıların yer aldığı sirk, kurulduğu her noktaya bambaşka bir hava katıyor.

Öğrenci ve çocuklara 20 TL'den, yetişkinlere 30 TL'den satılan biletleri Biletix internet sitesi üzerinden veya sirk gişelerinden temin etmek mümkün. Sosyal sorumluluk gereği, tüm şehit aileleri, gazi ve yakınları ve engelli yurttaşların yanı sıra lösemi hastaları da gösteriyi ücret ödemeden izleyebiliyor.

www.forum-ankara.com