23.03.2018

Ece Seçkin Forum Ankara'da hayranlarıyla buluşuyor!

Sevilen pop müzik sanatçısı Ece Seçkin, 25 Mart Pazar günü gerçekleşecek konser ile Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara'da hayranlarıyla buluşacak. Etkinlikte şanslı üç hayranı Ece Seçkin'le kuliste tanışma fırsatı da bulacak!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet'de 25 Mart 2018 Pazar günü saat 17.00'de düzenlenecek konserde sevilen pop müzik sanatçısı Ece Seçkin, unutulmaz bir sahne performansına imza atacak.

Düzenlenecek etkinlik kapsamında Forum Ankara'nın sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak yarışmayla seçilecek üç şanslı hayranı, Ece Seçkin'le kuliste tanışma ve fotoğraf çektirme imkanı da yakalayacak.

Keyifli vakit geçirmek ve Ece Seçkin'le tanışmak isteyen herkes Forum Ankara'ya davetli!

www.forum-ankara.com