27.07.2018

Forum Erzurum'un Müzikli Yaz Sohbetleri, Gökhan Türkmen'le devam ediyor!

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'da ünlü sanatçı Özgün'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen Müzikli Yaz Sohbetleri 29 Temmuz'da Gökhan Türkmen'i hayranlarıyla buluşturacak.

Geçtiğimiz hafta Bahadır Tatlıöz ve Özgün'ün unutulmaz performansına ev sahipliği yapan Forum Erzurum, 29 Temmuz Pazar günü saat 16.00'da Özgün'ün moderatörlüğünde gerçekleştirilecek Müzikli Yaz Sohbetleri'nde bu kez Gökhan Türkmen'i ağırlayacak. Forum Erzurum bu özel etkinlik kapsamında üst üste tam dört hafta, her pazar birbirinden ünlü isimleri hayranlarıyla buluşturuyor.

Ünlü sanatçı Özgün'ün her buluşmada moderatörlük görevini üstlendiği Müzikli Yaz Sohbetleri, sahnede canlı gerçekleştirilen sohbetin yanı sıra Forum Erzurum ziyaretçilerine benzersiz bir müzik ziyafeti de sunuyor. Müzikli Yaz Sohbetleri etkinliği 5 Ağustos'ta Berksan'ın ve 12 Ağustos'ta Keremcem'in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bu benzersiz performansa şahit olmak ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen herkes, Forum Erzurum'da ücretsiz gerçekleştirilecek Müzikli Yaz Sohbetleri'nde davetli!