Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
20.05.2017

BASIN BÜLTENİ

Hafta sonu kaçamakları için bavul yapma sanatı

Kısacık tatil günlerini bile seyahatle değerlendirenler için bavul hazırlamak vakit kaybına dönüşebiliyor. Morhipo.com hafta sonu tatil kaçamakları için bavul hazırlamada pratik tavsiyeler veriyor.

İster şehir içi kaçamakları ister yeni ülke keşifleri ister deniz tatili olsun, hafta sonu kaçamaklarında bavul hazırlamak tatil hazırlığının en yorucu kısmı olabiliyor. Morhipo.com, bavul hazırlarken dikkat edilecek birkaç kilit tavsiye ile tatil severleri fazla ağırlıktan ve gereksiz kıyafet yığınından kurtarıyor.
Morhipo.com'a göre, birkaç kombinle uyumlu olabilecek önemli parçaları yanınıza alarak hafif ve pratik bir bavul hazırlamanız mümkün.
Şehir içi kaçamaklarında feminen ve denim parçaların uyumu
Şehirden fazla uzaklaşmadan yapılacak doğa gezileri için rahat denim tulumlar, feminen bluz ve hırkalarla kombinlenerek rahat ve şık bir havaya bürünüyor. Su geçirmez bot ve çantalar ise doğa koşullarına uyumlu bir şekilde rahatça tatil yapılmasını sağlıyor.
Yeni şehir ve ülkeleri keşfederken yaratıcı ve özgün stiller
Gidilecek şehir ya da ülkenin tarzına ve havasına göre stil seçimi yapmak bavul hazırlığını oldukça kolaylaştırıyor. Seyahat edilecek bölgenin tarzına uygun elbise, gözlük, küçük çanta ve rahat spor ayakkabı seçimleri ile hem havalı hem de rahat bir görünüş mümkün.
Deniz kenarı kaçamaklarında mayo ve bikiniler başrolde
Mayo ve bikinilerle birlikte hem gece hem gündüz giyilebilen elbise ve etekler tatil stilini özgünleştiriyor. Topuklu, yaza uygun bir sandalet ve tamamlayıcı bir denim ceket tatil kaçamaklarının kurtarıcı parçaları olabilir.

Görseller için: https://we.tl/0hX7xA1Bbp

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.