18.04.2019

Haber stüdyosunda kamera karşısına geçmek isteyen tüm çocuklar Forum Kayseri'ye davetli

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler düzenleyen Forum Kayseri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında minik misafirlerine unutamayacakları bir sürpriz hazırladı. 20-23 Nisan tarihleri arasında Forum Kayseri'yi ziyaret edecek çocuklar, kurulacak profesyonel haber stüdyosunda kamera karşısına geçme imkanı yakalayacak. Unutulmaz bir bayram eğlencesi için tüm çocuklar Forum Kayseri'ye davetli!

Forum Kayseri bu kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında miniklere unutamayacakları bir deneyim imkanı sunuyor. 20 – 23 Nisan 2019 tarihleri arasında saat 12.00'den 20.00'ye dek Forum Kayseri'yi ziyaret edecek çocuklar, alışveriş merkezine kurulacak profesyonel haber stüdyosunda kamera karşısına geçme fırsatı yakalayacak.

Ses, ışık, makyaj, monitörler, yönetmen gibi tüm detayların düşünüldüğü bu özel etkinlik alanında çocuklar spikerlik deneyimi yaşayacak. Hava durumu, ekonomi ve astroloji gibi pek çok konuda hazırlanmış metinlerden istediklerini seçerek seslendirecek çocukların performansları kayıt altına alınacak. 23 Nisan'da unutulmaz bir spikerlik deneyimi yaşayacak olan çocuklar, videolarını sosyal medya hesaplarından da Forum Kayseri'yi etiketleyerek #çocuktanalhaberi etiketiyle birlikte sevdikleriyle paylaşabilecek.

Kamera karşısında eğlenceli ve unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyen tüm çocuklar, Forum Kayseri'nin ücretsiz etkinliğine davetli!

www.forumkayseri.com