08.03.2018

Gordion'un büyük çekilişi tam 200.000 TL dağıtıyor!

Alışverişin yanı sıra eğlencenin de merkezi olan Gordion AVM, alanında ilk kez gerçekleştirilecek çok özel bir kampanyaya imza atıyor: Büyük çekiliş kampanyasıyla yirmi Gordion AVM ziyaretçisi içinde tam 10.000'er TL yüklü hediye karta sahip olacak.

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, 9 Mart – 20 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştireceği büyük çekiliş kampanyasıyla, benzeri görülmemiş bir hediye sunuyor: Yirmi şanslı Gordion ziyaretçisi, yapılacak çekiliş sonucu içinde tam 10.000'er TL yüklü hediye karta sahip olacak. Toplamda 200.000 TL'lik hediye kart sunan kampanya çekilişine katılmak için, Gordion AVM'den tek seferde 100 TL ve katları alışveriş yapmak yeterli. Yapılacak her 100 TL ve katları alışverişe karşılık bir çekiliş hakkı kazanacak olan Gordion AVM ziyaretçileri arasından şanslı 20 kişi ise 26 Mayıs 2018 günü yapılacak çekilişle belirlenecek.

26 Mayıs'taki büyük çekiş günü için de yakında açıklanacak çeşitli sürprizler hazırlayan Gordion AVM, herkesi bu benzersiz kampanyaya katılmaya davet ediyor!

Kampanya hakkında detaylı bilgi ve katılım koşulları için: www.gordion-avm.com

Yasal Metin:
Gordion Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 06.03.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.2536 sayılı izni ile 09.03.2018(10:00) – 20.05.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ GAYRİMENKUL YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Gayrimenkul Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Gordion Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar.