22.05.2018

Gordion'un büyük çekilişi, Nükhet Duru sürpriziyle taçlanıyor

Alışverişin yanı sıra eğlencenin de merkezi olan Gordion AVM, alanında ilk kez düzenleyeceği “büyük çekiliş” kampanyasının finalinde, herkesi Nükhet Duru ile eğlenmeye çağırıyor. Yirmi Gordion AVM ziyaretçisinin içinde tam 10.000'er TL yüklü hediye karta sahip olacağı büyük çekiliş, 26 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek. Çekilişin heyecanı saat 17.00'de “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” isimli kabare şovla devam edecek.

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM'den 9 Mart – 20 Mayıs 2018 tarihleri arasında tek seferde yapılan her 100 TL ve katları alışverişler karşılığında bir çekiliş hakkı kazanan misafirlerin heyecanlı bekleyişi sona eriyor. Gordion AVM tarafından düzenlenen kampanyanın 20 talihlisi, 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 16.00'da Noter ve Milli Piyango yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek çekilişle belli olacak. Yirmi şanslı Gordion ziyaretçisi, içinde tam 10.000'er TL yüklü hediye karta sahip olacak.

Bu heyecanlı çekilişin hemen ardından saat 17.00'de ünlü sanatçı Nükhet Duru Gordion misafirleriyle buluşacak. “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” isimli kabare şovu izlemek ve çekiliş heyecanına ortak olmak isteyen herkes, Gordion AVM'ye davetli!

Yasal Metin:
Gordion Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 06.03.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.2536 sayılı izni ile 09.03.2018(10:00) – 20.05.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ GAYRİMENKUL YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Gayrimenkul Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Gordion Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar.