20.03.2018

Gordion'dan MediaMarkt müjdesi!

Avrupa'nın açık ara bir numaralı tüketici elektroniği perakendecisi MediaMarkt, alışverişin yanı sıra eğlencenin de merkezi olan Gordion AVM'deki yeni mağazasını 17 Mart'ta hizmete açtı.

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, ziyaretçilerine sunduğu deneyim noktalarına Avrupa'nın en hızlı büyüyen elektronik perakende markası MediaMarkt'ı da ekledi. Gordion AVM'de 1.700 metrekarelik satış alanıyla hizmete açılan yeni nokta, markanın Ankara'daki dokuzuncu mağazası oldu. Açılışa özel cep telefonu ve televizyonlarda avantajlı fırsatlar sunan MediaMarkt, ziyarete açıldığı 17 Mart'tan bu yana Gordion AVM misafirlerinden yoğun ilgi görüyor. MediaMarkt'ın Gordion AVM'deki yeni mağazası, içinde bulunan deneyim alanları sayesinde tüketicilere son teknoloji ürünleri yakından tanıma imkanı da sağlıyor.

Çatısı altındaki ulusal ve uluslararası pek çok ünlü marka ile Ankara'da alışverişe yeni bir boyut kazandıran Gordion AVM, bundan böyle tüketici elektroniği alanında da cazip fırsatları, sektöründe lider bir marka önderliğinde ziyaretçilerine sunacak.