07.06.2018

Gordion'dan çocuklara muhteşem karne sürprizi: Sonic Boom Show, ilk kez Ankara'da!

Alışverişin yanı sıra eğlencenin de merkezi olan Gordion AVM, miniklerin karne sevincini Sonic Boom sürpriziyle taçlandırıyor. Ankara'da ilk kez gerçekleştirilecek bu özel gösteri 8-11 Haziran tarihleri arasında her gün üç seansta minik misafirlerle buluşacak, Sonic Boom karakterleri eğlenceye hız katacak!

Bu yıl minik misafirlerinin tatil heyecanını özel bir sürprizle kutlamak isteyen Gordion AVM, Ankara'da ilk kez gerçekleştirilecek Sonic Boom karakterlerinin canlı sahne şovuna ev sahipliği yapacak. 8, 9, 10, 11 Haziran 2018 tarihlerinde her gün saat 14:00, 16:00 ve 18:00'de gerçekleştirilecek özel gösteriler, sevilen Sonic karakterlerini miniklerle buluşturacak.

Tüm katılımcılara Sonic Boom posteri hediye edilecek bu keyifli şovlar için tüm çocuklar, Gordion'a davetli!