10.01.2018

Gordion AVM'den sömestr tatiline özel Dev Tilt eğlencesi

Alışverişin yanı sıra eğlencenin de merkezi olan Gordion AVM, yarıyıl tatiline giren öğrencilere benzersiz bir sürpriz hazırladı. Türkiye'de ilk kez bir AVM'de Dev Tilt oyun mekanizması kurulacak ve her günün en yüksek skoruna sahip olanlara Samsung Galaxy Tablet hediye edilecek.

Okullar yarıyıl tatiline girerken, Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM de çocukların ebeveynleriyle ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçirebileceği etkinlikler düzenliyor. Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan Dev Tilt oyununa ev sahipliği yapan Gordion AVM, aynı zamanda her gün oyunda en yüksek skoru alan ziyaretçiye bir adet Samsung Galaxy Tablet hediye edecek.

Dev Tilt mekanizması 20-28 Ocak 2018 tarihleri arasında 9 gün boyunca alışveriş merkezi içerisinde kurulu olacak ve ücretsiz olarak tüm ziyaretçilerin katılımına açık olacak.