25.04.2019

Gönülden Akan Renkler, Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluştu

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 18 – 22 Nisan tarihleri arasında Gönülden Akan Renkler isimli geleneksel el sanatları sergisine ev sahipliği yaptı. Pamukkale Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan eserler, Forum Çamlık ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

Sanatseverler, Forum Çamlık'ta gerçekleştirilen Gönülden Akan Renkler isimli geleneksel el sanatları sergisinde bir araya geldi. Sergide tezhip, minyatür, çini, hat ve Edirnekari gibi çalışmalardan oluşan 150 eser ziyaretçilerle buluştu.

18 Nisan 2019 Perşembe günü saat 16:00'da Denizli Vali Yardımcısı Halil Canavar, Denizli Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Mustafa Kaptan, Denizli Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Gülsüm Çelebi, Denizli Kültür ve Turizm Şube Müdürü Orhan Parlak, Eğitmen Ünzile Türkmen ve kursiyerlerden oluşan kalabalık bir grup eşliğinde açılışı yapılan sergiye, Forum Çamlık ziyaretçileri de yoğun ilgi gösterdi.