Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
25.10.2018

GittiGidiyor'un yeni marka yüzü başarılı oyuncu
Çağlar Çorumlu oldu

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor'un yeni reklam kampanyasında başarılı oyuncu Çağlar Çorumlu yer aldı. Jet Sosyete dizisinin Yaşar Ustası Çorumlu, rol aldığı reklam filmindeki performansıyla da beğenileri topladı. GittiGidiyor'un eğlenceli reklam filminde, platformun kullanıcılarına sunduğu ürün çeşitliliği, “GittiGidiyor'da Yok Yok” sloganıyla anlatılıyor.

Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor'un yeni reklam kampanyasının marka yüzü, başarılı oyuncu Çağlar Çorumlu oldu. Jet Sosyete dizisinde Yaşar Usta rolüyle yer alan Çorumlu, performansıyla GittiGidiyor'un reklam filmine de renk kattı. Tribal Worldwide İstanbul ajansının hazırladığı reklam filminde, platformun kullanıcılarına sunduğu ürün çeşitliliği “GittiGidiyor'da Yok Yok” denilerek mizahi bir dille izleyiciye aktarılıyor.

“Renkli ve eğlence dolu bir reklam oldu”
GittiGidiyor'un yeni marka yüzü Çağlar Çorumlu reklam filmiyle ilgili, “İyi bir ekiple ritmi yüksek bir iş çıkardık. Renkli ve enerji dolu bir reklam kampanyası oldu. Bunun ekrana da yansıyacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“GittiGidiyor'da Yok Yok” mottosu üzerine kurulu reklam filminde GittiGidiyor'un ürün çeşitliliği ön plana çıkarılıyor. Arama çubuğunun ana unsur olarak konumlandırıldığı reklam filmi, Çağlar Çorumlu'nun canlandırdığı karakterin “GittiGidiyor'da arayan topunu da buluyor, kalesini de” diyerek ürünlerin arasında gezindiği ekranla açılıyor. GittiGidiyor'da zor olanın aradığını bulamamak olduğunun vurgulandığı filmin devamında ise en son model cep telefonundan bebek bezine, sirk bisikletinden gonga kadar akıllara gelebilecek her türlü ürünün aratıldığı görüntüler yer alıyor.

GittiGidiyor'un yeni reklam filmini izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr