Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
25.01.2018

GittiGidiyor'un 17'nci yaşı, reklam, e-ticaret ve perakende sektöründen seçkin konuklarla kutlandı

Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, sektörde başarı ile geçen 17 yılını, düzenlediği özel bir gece ile kutladı. eBay Avrupa Kıdemli Başkanı Jay Lee ile GittiGidiyor Genel Müdürü ve eBay MENA Bölge Direktörü Öget Kantarcı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen davette, eBay Gelişmekte Olan Avrupa Ülkeleri Başkanı Isa Mueller-Wegner'in yanı sıra e-ticaret, perakende ve reklam dünyasından davetliler de ağırlandı.

E-ticaret, perakende ve reklam sektörlerinin seçkin isimleri, Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor'un düzenlediği 17. yıl kutlama davetinde buluştu. Mikla'da gerçekleşen davete, iş dünyasının seçkin isimleri de katıldı.

eBay Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Kıdemli Başkanı Jay Lee ile GittiGidiyor Genel Müdürü ve eBay Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Öget Kantarcı'nın ev sahipliğinde düzenlenen gecede eBay Gelişmekte Olan Avrupa Ülkeleri Başkanı Isa Mueller-Wegner'in yanı sıra Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Dijital Çözümler Grubu Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu, HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede, BMD Başkanı ve Terteks Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, Mediamarkt CEO'su Yenal Gökyıldırım, TBWA CEO'su Cem Topçuoğlu, TUBİSAD Başkanı Erman Karaca, Vestal CMO'su Tunç Berkman, e-Bebek CEO'su Halil Erdoğmuş, Kantar Millward Brown ve Kantar TNS CEO'su Hande Bursalıoğlu Beceren gibi teknoloji, perakende, reklam ve e-ticaret sektöründen önde gelen isimler de ağırlandı.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve 17 yıllık geçmişiyle Türkiye'de e-ticaretin öncü pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki lider konumunu daha da güçlendirdi. Aylık yaklaşık 70 milyon ziyaret, 20 milyon kayıtlı üyesiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi olan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 6.5 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 70'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com