Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
16.11.2018

GittiGidiyor'dan “Süper Cuma”ya özel yüzde 80'e varan indirim

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor'un, dünyanın her yanında tüketicilere büyük indirimlerin sunulduğu Black Friday'e özel hazırladığı “Süper Cuma” kampanyası için geri sayım başladı. Binlerce ürünün dâhil olduğu kampanya kapsamında 23 Kasım Cuma günü tam 24 saat boyunca tüketicilere yüzde 80'e varan oranda indirim sunulacak.

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, dünyanın dört bir yanından çok sayıda şirketin her yıl ürünlerinde ciddi indirimler yaptığı Black Friday'e, “Süper Cuma” kampanyasıyla katılıyor. 23 Kasım Cuma günü geçerli olacak kampanya kapsamında tüketicilere yüzde 80'e varan oranda indirim sunulacak. Perşembe gününü cumaya bağlayan gece saatler 00:00'ı gösterdiğinde başlayacak ve 24 saat boyunca devam edecek kampanyada ayrıca aynı gün çeşitli kategorilerde özel indirimler de tüketiciyle buluşturulacak.

Kampanya cep telefonundan dekorasyona binlerce ürünü kapsıyor
“Süper Cuma” kampanyasının ayrıntılarına ilişkin bilgi veren GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, şunları söyledi: “Her yıl dünyada adeta alışveriş çılgınlığının yaşandığı Black Friday, Türkiye'de de tüketicilerin dört gözle beklediği bir dönem olmaya başladı. Türkiye'de de e-ticaret sektörünü ciddi şekilde canlandıran bu özel gün çerçevesinde biz de ‘Süper Cuma' ismini verdiğimiz bir kampanya düzenliyoruz. Kampanyamızla anne-bebek ürünlerinden kozmetiğe, dekorasyondan yapı markete, cep telefonundan teknoloji ürünlerine kadar pek çok kategorideki seçili binlerce ürünümüzde yüzde 80'e varan oranlarda indirim yapacağız.”

GittiGidiyor'da geçtiğimiz yıl da Süper Cuma kampanyasını hayata geçirdiklerini hatırlatan Elçin, “2017'de Süper Cuma'da bazı ürün gruplarında adet bazında satışların günlük ortalamanın 10 katına vardığını gördük. Kişi başına ortalama harcama miktarı da ikiye katlandı. Bu yıl da benzer bir tablo bekliyoruz” dedi.

Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com