Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
18.10.2018

GittiGidiyor'dan bir ilk:
Oto Lastik Bulucu ile kullanıcılar araçlarına uygun lastiği çok daha kolay ve hızlı buluyor

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, online pazaryerleri arasında bir ilke imza attı. Platformun hayata geçirdiği Oto Lastik Bulucu, toplamda 52 marka ve 470 modelden oluşan yaklaşık 13 bin çeşit araç özelinde, kullanıcıların araç lastiği alışverişini artık çok daha kolay ve hızlı yapmasını sağlıyor.

Online pazaryerleri arasında bir ilke imza atan Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, Oto Lastik Bulucu'yu kullanıcılarının hizmetine sundu. Pazaryerleri arasında bir ilk olan Oto Lastik Bulucu sayesinde araç sahipleri araçlarına en uygun lastiği çok daha kolay ve hızlı bulabiliyor.

Oto Lastik Bulucu, internetten araç lastiği satın almak isteyen ancak aracına uygun lastiğin hangisi olduğunu bilmeyen veya aradığı ürünü çok daha rahat bir şekilde bulup hızla satın almak isteyenler için hayatı kolaylaştırıyor. 2011-2018 yılları arasında üretilen, toplamda 52 marka ve 470 modelden oluşan yaklaşık 13 bin çeşit araca uygun lastik çeşidini GittiGidiyor kullanıcılarına sunan uygulama; yaz, kış ve dört mevsim lastikleri olmak üzere toplamda 8 bin çeşit araç lastiğini filtreleyerek listeliyor.

Araca ve lastik ölçülerine göre iki farklı arama seçeneği mevcut

Oto Lastik Bulucu, kullanıcılara “araca göre arama” ve “lastik ölçülerine göre arama” olarak iki ana koldan hizmet veriyor. Araca göre aramada altı farklı filtreleme seçeneği bulunurken, lastik ölçülerine göre aramada dört adım sunuluyor. Araca göre arama yapıldığında aracının lastik ebatlarını bilmeyen ancak marka/model bilgisine sahip olan kullanıcılara araçlarına uygun lastikler gösteriliyor. Lastik ölçüsüne göre arama yapıldığında ise lastik ebatlarını bilen kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde aradıkları araç lastiklerine ulaşmaları sağlanıyor.

GittiGidiyor'un sunduğu Oto Lastik Bulucu özelliğini  linke tıklayarak deneyebilirsiniz.

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr