Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
19.04.2019

GittiGidiyor'da Yapı Kredi World'e özel 75 TL'ye varan Worldpuan kampanyası

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, Yapı Kredi işbirliğiyle 16 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında kullanıcılarına 75 TL'ye varan Worldpuan kazandırıyor.

100 bin satıcısı ve 23 milyon kayıtlı kullanıcısıyla Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, kullanıcılarına avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Yapı Kredi ile işbirliği yapan platform, kullanıcılarının alışveriş yaparken kazanmasını sağlıyor. 16 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında Worldcard sahipleri GittiGidiyor'dan tek seferde yapacakları 500 TL ile 999 TL arasındaki peşin ve taksitli alışverişlerde 25 TL Worldpuan, tek seferde 1.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli alışverişlerde ise 50 TL Worldpuan kazanıyor.

Kampanyaya World Mobil uygulamasından katılanlar ise tek seferde yapacakları 500 TL ile 999,99 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 25 TL'ye ek 25 TL ile toplamda 50 TL Worldpuan kazanıyor. Tek seferde yapacakları 1000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise 50 TL'ye ek olarak 25 TL ile toplamda 75 TL Worldpuan kazanma şansını yakalıyor.

Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.

Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. 23 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50 kategoride 15 milyon ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Saniyede 1 ürünün satıldığı site, 9 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla satışının %50'sini mobilden gerçekleştirmektedir. GittiGidiyor, Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye'nin En İyi İşverenleri-2018 listesinde 1'inci olmuştur. www.gittigidiyor.com