Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
17.05.2019

GittiGidiyor'da Garanti'ye özel 75 TL'ye varan Bonus kampanyası

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, Garanti Bankası işbirliğiyle 16 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında kullanıcılarına 75 TL'ye varan Bonus kazandırıyor.

100 bin satıcısı ve 23 milyon kayıtlı kullanıcısıyla Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, kullanıcılarını avantajlı kampanyalarla buluşturmayı sürdürüyor. Garanti Bankası ile işbirliği yapan platform, kullanıcılarını alışveriş yaparken kazandırıyor. Garanti Bonus, Money Bonus, Garanti Bonus Business, Easy ve Bonus Sanal kart sahipleri 16 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında tek seferde yapacakları 500 TL ile 999 TL arasındaki tek çekim ve taksitli alışverişlerde 25 TL Bonus, tek seferde 1.000 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli alışverişlerde ise 50 TL Bonus kazanıyor.

Kampanyaya katılarak ödemesini GarantiPay ile tamamlayanlar ise tek seferde yapacakları 500 TL ile 999,99 TL arası tek çekim veya taksitli alışverişlerde 50 TL Bonus sahibi oluyor. Tek seferde yapacakları 1000 TL ve üzeri tek çekim veya taksitli alışverişlerde ise 75 TL Bonus kazanma şansını yakalıyor.

Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiye linkten ulaşılabiliyor.

Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. 23 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50 kategoride 15 milyon ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Saniyede 1 ürünün satıldığı site, 9 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla satışının %50'sini mobilden gerçekleştirmektedir. Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye'nin En İyi İşverenleri-2019 listesinde 1'inci olan GittiGidiyor, işyerinde çeşitlilik politikası ve uygulamalarıyla Diversity Özel Ödülü'nü de almaya hak kazanmıştır. www.gittigidiyor.com