Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
05.10.2018

GittiGidiyor, yapı market kategorisine yüzlerce ürün çeşidiyle Praktiker'i ekledi

Türkiye'nin ilk online pazaryeri GittiGidiyor, yapı market kategorisine sektörün önde gelen markası Praktiker'i dâhil etti. GittiGidiyor'da açılan Praktiker mağazasında, dekorasyondan banyoya, aydınlatmadan bahçe ürünlerine kadar dokuz ayrı segmentte yüzlerce çeşit ürün tüketicilerle buluşuyor.

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, yapı market sektöründe Avrupa'nın önde gelen markası Praktiker'i kullanıcılarıyla buluşturdu. Almanya, Polonya, Macaristan, Yunanistan, Lüksemburg, Türkiye, Romanya, Bulgaristan ve Ukrayna'da hizmet veren Praktiker'in GittiGidiyor'da açılan mağazasında, dekorasyondan banyoya, aydınlatmadan bahçe ve teras segmentine kadar toplamda 600'e yakın ürün seçeneği tüketicilerin beğenisine sunuldu.

2018'in ilk altı ayında platformlarında en çok büyüyen kategoriler içinde ilk sırayı yapı market – tamirat kategorisinin aldığını hatırlatan GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, konuyla ilgili şöyle konuştu: “GittiGidiyor olarak tüm adımlarımızı, kullanıcılarımızı her kategoride kaliteli ve zengin ürün seçeneğiyle bir araya getirme hedefiyle atıyoruz. Bu bakış açısı doğrultusunda Praktiker'le gerçekleştirdiğimiz işbirliği son derece önemli. Yılın ilk yarısında platformumuzda en çok büyüyen kategori yapı market – tamirat olmuştu. Tüketicinin beklenti ve talebi doğrultusunda her alanda daha fazla ürün seçeneği sunmayı ve  kullanıcılarımızı seçkin markalarla buluşturmayı sürdüreceğiz.”

GittiGidiyor'daki Praktiker mağazasına https://www.gittigidiyor.com/cadde/praktiker adresinden ulaşılabiliyor.

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr