Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
12.05.2019

GittiGidiyor, Kazananlar Günü'nde herkese kazandıracak

GittiGidiyor, herkesi Kazananlar Kulübü'ne davet ediyor!
13 Mayıs akşamı saat 20.00'den 14 Mayıs gecesi saat 23.59'a kadar sürecek “Kazananlar Günü” kampanyası kapsamında beyaz eşyadan anne bebeğe, kozmetikten süpermarkete 12 farklı kategoride avantajlı fiyatlar, sürpriz ürünlerde ise yüzde 90'a varan indirimler kullanıcıları bekliyor. GittiGidiyor'un sadakat programı Kazananlar Kulübü'ne dâhil olmayanlar da Kazananlar Günü özelinde 24.99 TL karşılığında üye olup indirimlerden faydalanabiliyor.

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, kullanıcılarına çok özel fırsatlar ve avantajlı kampanyalar sunduğu sadakat programı Kazananlar Kulübü'ne özel “Kazananlar Günü” kampanyasını hayata geçirdi. 13 Mayıs akşamı saat 20.00'de başlayacak ve 14 Mayıs gecesi saat 23.59'da sona erecek kampanyada GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyelerini birbirinden avantajlı fiyatlar, fırsat ürünleri ve saatlik sürpriz indirimler bekliyor. Kampanya kapsamında bu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen tüm kullanıcılar, 1 günlüğüne 24.99 TL karşılığında Kazananlar Kulübü üyeliği alabiliyor ve bu ayrıcalıklı dünyayı deneyimleme şansı elde ediyor.

Yüzde 50'ye varan çok özel indirim fırsatları
Kampanya kapsamında beyaz eşyadan anne bebeğe, kozmetikten süpermarkete 12 farklı kategoride yüzde 15'e varan indirimler kullanıcıları bekliyor. Kampanya dâhilinde GittiGidiyor Kazananlar Kulübü Günün Fırsatı sayfasında yer alan sınırlı sayıda popüler üründe yüzde 50'ye varan indirimler sunuluyor.

Saatlik sürpriz indirimlerde fiyat 4.90 TL'ye kadar iniyor
“Kazananlar Günü” kapsamında 14 Mayıs günü 09.00 ile 23.00 saatleri arasında ise kozmetikten küçük ev aletlerine, oyuncaktan kitaba kadar pek çok kategoride sürpriz ürünler, 4.90 TL'ye kadar düşen fiyatlar ve yüzde 90'a varan indirimlerle her saat başı kullanıcılarla buluşuyor.

“Kazananlar Günü” kampanyasıyla ilgili ayrıntılı bilgiye linkten ulaşılabiliyor.

Kazananlar Kulübü hakkında:
GittiGidiyor Kazananlar Kulübü, GittiGidiyor'un 1 yıl içinde 3 ayrı siparişle toplamda 500 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılarına çok özel fırsatlar ve avantajlı kampanyalar sunduğu bir sadakat programıdır. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'nün ayrıcalıklarla dolu dünyasına katılanlar; kişiye özel indirimlerden, kampanyalardan ve indirimli ürünlerden yararlanabilir, Müşteri Hizmetleri'nden telefon ve canlı görüşmeyle öncelikli hizmet alabilme imkânına sahip olur.

Ayşe Ekin Gündüz

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. 23 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50 kategoride 15 milyon ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Saniyede 1 ürünün satıldığı site, 9 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla satışının %50'sini mobilden gerçekleştirmektedir. GittiGidiyor, Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye'nin En İyi İşverenleri-2018 listesinde 1'inci olmuştur. www.gittigidiyor.com

GittiGidiyor