Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
30.11.2018

GittiGidiyor, giyim ve aksesuar kategorisine yeni sezon ürünleriyle Mavi'yi dâhil etti

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, giyim ve aksesuar kategorisine sektörün önde gelen jean ve hazır giyim markası Mavi'yi ekledi. Giyimden aksesuar ve ayakkabıya kadar tüm yeni sezon ürünleriyle GittiGidiyor'da açılan Mavi,  aynı zamanda platforma özel olarak bir ay boyunca ücretsiz kargo fırsatı sunuyor.

Türkiye'nin ilk online pazaryeri GittiGidiyor, Türkiye'nin dünyaya açılan küresel moda markası Mavi'yi kullanıcılarıyla buluşturdu. Türkiye'deki 360 mağazasının yanı sıra Amerika, Kanada, Almanya, Rusya ve Avustralya başta olmak üzere dünyanın 35 ülkesinde 425 mağaza ve 5500'ün üzerinde noktada hizmet veren Mavi'nin tüm koleksiyonu GittiGidiyor'da modaseverlerin beğenisine sunuluyor. GittiGidiyor'daki Mavi mağazasında jean başta olmak üzere kadın-erkek giyimden aksesuar ürünlerine, bebek ve çocuk giyimden ayakkabıya kadar toplamda 2000'i aşkın ürün seçeneği bulunuyor.

GittiGidiyor'u tercih eden tüm kullanıcıların, diledikleri tüm kategorilerde bol çeşitliliğe sahip kaliteli marka ve ürünlerle buluşmalarını çok önemsediklerini vurgulayan GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, “Bu amaç doğrultusunda Türkiye'nin başarılı giyim markası Mavi ile işbirliği yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Önümüzdeki dönemde de önde gelen markaları GittiGidiyor kullanıcılarıyla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Ücretsiz kargo fırsatı
GittiGidiyor'daki Mavi mağazasından alışveriş yapacak kullanıcıları bir de sürpriz bekliyor. Mavi, GittiGidiyor'a özel bir ay boyunca ücretsiz kargo fırsatı sunuyor.

GittiGidiyor'daki Mavi mağazasına https://www.gittigidiyor.com/cadde/mavi adresinden ulaşılabiliyor.

Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com