Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
02.07.2018

GittiGidiyor, giyim ve aksesuar kategorisine 5 bin ürün çeşidiyle Koton'u ekledi

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, giyim ve aksesuar kategorisine Türkiye'nin beğenilen moda markası Koton'u dâhil etti. GittiGidiyor'da açılan Koton mağazasında, kadın giyimden bebek ve çocuk giyimine, aksesuardan kozmetik ve kişisel bakıma kadar toplam 5 bin çeşit ürün tüketicilerle buluşuyor.

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, giyim sektöründe Türkiye'nin dünyaya açılan başarılı markası Koton'u kullanıcılarıyla buluşturdu. Dünyada 486 mağaza ve 800'ün üzerinde satış noktası bulunan Koton'un GittiGidiyor'da açılan mağazasında, kadın giyimden bebek ve çocuk giyimine, aksesuardan kozmetik ve kişisel bakıma kadar tüm yeni sezon ürünlerinin de dâhil olduğu 5 bin farklı seçenek tüketicilerin beğenisine sunuldu.

GittiGidiyor kullanıcılarını her kategoride bol çeşitliliğe sahip ürünler ve kaliteli markalarla buluşturmak için sürekli çalıştıklarını belirten GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, “Koton'la bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz işbirliği son derece kıymetli. Yurtiçinde ve yurtdışında elde ettiği başarılarla kendinden söz ettiren, Türkiye'nin önde gelen giyim markalarından birini GittiGidiyor kullanıcılarıyla buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz. İşbirliğimizin hem platformumuza hem de Koton'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

GittiGidiyor'a özel ücretsiz kargo fırsatı
Koton E-Ticaret Direktörü Onur Kemer de GittiGidiyor ile hayata geçirdikleri işbirliğiyle ilgili şunları söyledi: “Müşterilerimize tüm kanallardan ulaşmanın son derece önemli olduğunu düşünüyor, omni-channel uygulamalarımızı geliştirmek için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Pazaryerleri de bu deneyimin çok önemli bir parçası. Bu noktada; 17 yıldır e-ticaret ekosisteminde yer alan, ayda ortalama 83* milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor gibi başarılı bir markayla çalışmanın gücümüze güç katacağını düşünüyoruz. Ürünlerimizi kendi kampanyalarımızın yanı sıra  özel kampanyalarla GittiGidiyor kullanıcılarıyla ücretsiz kargo fırsatıyla buluşturacağız.”

Tüm yeni sezon ürünleri GittiGidiyor'da
12 farklı kategoride ilkbahar/yaz koleksiyonu da dâhil olmak üzere 5 bin farklı ürünün bulunduğu GittiGidiyor'daki Koton mağazasına, https://www.gittigidiyor.com/cadde/koton adresinden ulaşılabiliyor.

*Kaynak: Google Analytics

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com

Dilek Özcan