22.05.2018

Gençlerin sesi Forum Aydın'da yankılandı

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında imza attığı bir dizi etkinlikle, misafirlerine bayram coşkusunu doyasıya yaşattı.

Forum Aydın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği bahar konserleri, sahne gösterileri ve kortejle coşkulu bir kutlamaya imza attı, Romanya ve Macaristan'dan konuk gelen gençleri ağırladı.

19 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Değişim Koleji öğrencilerinin hazırladığı bando gösterisi ve bayram kortejiyle başlayan etkinlikler, saat 18.00'de ise Forum Aydın 10. Tenis Turnuvası'nın ödül töreniyle devam etti. Aynı gün saat 21.00'de başlayan Bilgi Koleji Gençlik Konseri, ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.

20 Mayıs Pazar günü ise saat 18.00'de sahneye çıkan Başak Koleji öğrencilerinin hazırladığı Bahar Konseri, Forum Aydın misafirlerini coşturdu.

21 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da Zeybek gösterisi eşliğinde açılışı gerçekleştirilen ve Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi, 24 Mayıs 2018'e dek Forum Aydın'da ziyaret edilebilecek.