20.08.2018

Geleceğin robot mühendisleri Marmara Forum Çocuk Kulübü'nde buluşuyor

Çocukların bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimleri için hem eğlenceli hem de eğitici etkinlikler alanında Türkiye'de ilklere imza atan Marmara Forum Çocuk Kulübü, ağustos ayı boyunca her hafta sonu gerçekleştirilecek Yaz Okulu etkinliğinde geleceğin robot mühendislerini ağırlayacak. Yaz tatilini Motorlu Robotik ve Kodlama 4.0 ve Motorlu Robotik ve Kodlama 8.0 atölyeleriyle robotik-kodlama temalı özel bir projenin parçası olarak geçirmek isteyen tüm çocuklar, Marmara Forum Çocuk Kulübü'ne davetli!

Her ay milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, Çocuk Kulübü ayrıcalığı ve toplumsal sorumluluk bilinciyle kurguladığı özel projelerine bir yenisini daha ekliyor. Ağustos ayı boyunca her hafta sonu 5-8 yaş çocuklar için Motorlu Robotik ve Kodlama 4.0, 9-12 çocuklar için de Motorlu Robotik ve Kodlama 8.0   atölyeleri gerçekleştirecek olan Marmara Forum Çocuk Kulübü, geleceğin robot mühendislerine ev sahipliği yapacak.

Katılımcı çocukların projelerde ve oyunlarda kendini rahatça ifade edebilmesini sağlamayı, özgüvenlerini ve hayal güçlerini geliştirmeyi, eleştirel düşünce ve yaratıcılıklarını ön plana çıkartmayı hedefleyen Marmara Forum Çocuk Kulübü Yaz Okulu projesi, 4-5, 11-12, 18-19, ve 25-26 Ağustos günleri, 13.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Atölye kapsamında kodlama eğitimi alacak olan çocuklar, etkinliğe özel kurulan alanda gruplara ayrılarak istenilen hedefe en kısa sürede ulaşmaya çalışacak.

Çocukların sanat ve bilim gibi alanlara olan ilgisini ve eğilimini artırmak ve her çocuğun özel eğitim metotlarından yararlanmasını sağlamak üzere ücretsiz olarak gerçekleştirilecek Marmara Forum Çocuk Kulübü Yaz Okulu atölyelerine tüm çocuklar davetli!

Detaylı bilgi için: www.marmaraforum.com.tr