Haberler / ACCO Basın Bültenleri
05.02.2019

GBC'nin laminasyon makineleri 900 TL değerinde kahve makinesi kazandırıyor

Öncü ürünleriyle müşterilerinin basılı belgelerini korumalarını ve organize etmelerini sağlayan GBC, Fusion serisinin seçili ürünlerini alan ofislere kahve makinesiyle birlikte geliyor.

60 yıldır müşterilerinin basılı belgelerini sunmalarına, korumalarına ve organize etmelerine yardımcı olan GBC, tüm yıl süren Satın Al ve Kazan kampanyasıyla yeni müşterilerine 900 TL değerinde Tchibo Cafissimo kahve makinesi hediye ediyor. Kahve makinesini kazanmak için tek gereken GBC Fusion 3000L A3/A4 ile birlikte en az 6 adet GBC 125 mikron A4 Laminasyon Poşeti, GBC Fusion 6000L ile birlikte en az 2 adet GBC 125 mikron A4 Laminasyon Poşeti veya GBC Fusion 7000L ile birlikte en az bir adet GBC 125 mikron A4 Laminasyon Poşeti almak.

GBC Fusion™ 3000L A3/A4 ile bir kerede, yarı zamanda
Küçük ofis ve kişisel kullanıcıların orta düzey laminasyon ihtiyacını karşılamak için geliştirilen Fusion™ 3000L, 1 dakika ısınma süresi ve bir A3 kağıdı 30 saniyede lamine etmesiyle dikkat çekiyor. Kimlik kartlarından A3 boyutundaki kağıtlara kadar her şeyi lamine edebilen Fusion™ 3000L, soğuk laminasyon ayarı, yeşil ışık ve sesli kullanıma hazır uyarısıyla kullanıcılarına kolay bir deneyim sunuyor.

GBC Fusion™ 6000L hızıyla göz dolduruyor
1 dakika kadar kısa ısınma süresi ve bir A4 kağıdı 15 saniyede lamine etme özelliğiyle yüksek seviyedeki kullanımlarda, profesyonel kalitedeki laminasyon için geliştirilen GBC Fusion™ 6000L, içinde kolay bir laminasyon işlemi için birçok ayar barındırıyor. Aynı zamanda sahip olduğu akıllı sensörler sayesinde, kaliteli bir sonuç için işlemin hızını da otomatik olarak ayarlıyor. Tek dokunuşla kullanılabilen kolay bir kullanıcı arayüzü ve poşet sıkışmasına karşı akıllı otomatik geri besleme de diğer özellikleri olarak ön plana çıkıyor.

Profesyonel laminasyon kalitesi için GBC Fusion 7000L
1 dakikada ısınan, bir A4 kağıdı 13 saniyeden kısa sürede lamine eden ve yeni akıllı sensörlerle donatılan GBC Fusion 7000L, bir kurumun ihtiyaç duyacağı tüm laminasyon özelliklerini sunuyor. Yanlış belgenin işleme sokulması durumunda süreci manuel olarak durdurabilen 7000L, 6 silindir teknolojisiyle yüksek hızla kaliteli ciltleme deneyimi sunuyor.

GBC Fusion™ 3000L A3/A4'ün tavsiye edilen satış fiyatı 615/520 TL'dir.

GBC Fusion™ 6000L'nin tavsiye edilen satış fiyatı 1.600 TL'dir.

GBC Fusion 7000L'nin tavsiye edilen satış fiyatı 2.000 TL'dir.

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

ACCO Brands Corporation hakkında
Bünyesinde 21 ülkeden 6.500'e yakın çalışanı bulunan ve küresel hasılatı 1,5 milyar dolardan fazla olan ACCO Brands, halka açık bir şirkettir. Şirket, Avrupa'da Ofis Ürünleri sektörünün en başarılı ve çok iyi bilinen Leitz®, Rexel®, Rapid®, GBC®, Esselte®, Nobo®, Kensington® ve Derwent® gibi markaların da sahibidir. Acco Brands Corporation Türkiye ofisi Esselte Leitz A.Ş'dir. www.esselte.com.tr, www.accobrands.com