Haberler / GAP Basın Bültenleri
15.12.2016

Gap'ten yılbaşı şıklığınızı tamamlayacak ışıltılı öneriler

Yılbaşı yaklaştıkça Gap'te ışıltı artıyor, hem yılın son günleri hem de yeni yıl partileri için Kadın koleksiyonuna birbirinden şık parçalar ekleniyor.

Gap Kadın koleksiyonuna yılbaşı şerefine eklenen yepyeni parçalarla, partilerde hem rahat hem şık olmak mümkün. Koleksiyona yeni eklenen zımba ve taş detaylı denim gömlekler ve pantolonların yanı sıra Gap'in ikonik logolu ürünleri de sürpriz ışıltılarla süsleniyor. Yılın son günlerine ve tam bir yıl beklediğiniz o çok özel yeni yıl akşamına şık stilinizle damga vurmak için kombinlerinizi Gap'ten bir parça ile tamamlamayı unutmayın!

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.