Haberler / GAP Basın Bültenleri
08.11.2017

Gap'te “Crazy Stripes” istilası başlıyor!

Birbirinden şık, ikonik ve rahat parçalarıyla her mevsimin göz bebeği Gap'i “çılgın çizgiler” istila ediyor.  Kış koleksiyonunun ana parçaları olan rengarenk çizgili yetişkin ve çocuk ürünleri, soğuk kış günlerini sıcak tonlarıyla ısıtmak üzere, “gelin, Gap'te buluşalım” diyor. Bu sezon herkes mutlaka Gap'in Crazy Stripes koleksiyonundan ikonik bir parçaya sahip olmak isteyecek.

İkonik giyim markası Gap, yeni sezonda gardıropları Crazy Stripes koleksiyonuyla şenlendiriyor. Atkı, bere, kazak, elbise, denim ceket gibi klasik kışlık parçaları rengarenk çizgilerle yeniden yorumlayan Gap Crazy Stripes koleksiyonu, “bizi bir araya getiren her şeyi, hep beraber kutlamak için gelin, Gap'te buluşalım” sloganıyla mağazalarda yerini aldı.

Crazy Stripes temalı ürünlerde göze çarpan renk kombinleri, kış aylarının kasvetli ve soluk renkleri arasından sıyrılan yepyeni bir tarz vadediyor. Kadın, erkek, çocuk ve bebek koleksiyonlarına yeni eklenen rengarenk çizgili ürünler, Gap'in tüm ikonik parçalarıyla kombinlenebiliyor. Gap Kadın ve Erkek koleksiyonlarının şık, rahat, cool ve çok renkli kazakları, “bu soğukta dışarı çıkılır” dedirtiyor. Herkesin favori rengine ve stiline uygun bir kazak bulabileceği Gap koleksiyonlarına rengarenk çizgiler hareket katıyor.

Gap Crazy Stripes dünyasının önümüzdeki dönemde hazırladığı Crazy Stripes sürprizlerinden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takipte kalın.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyanın en ünlü  ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Francisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.