Haberler / GAP Basın Bültenleri
19.12.2017

Gap'in ikonik oyuncu Sarah Jessica Parker'la işbirliğinden doğan yeni Gap Kids & Baby Koleksiyonu, ilkbahar sezonunda mağazalarda!

Birbirinden şık, ikonik ve rahat ürünleriyle her mevsimin göz bebeği Gap, 2018 İlkbahar – Yaz sezonuna damgasını vuracak ikonik bir sürpriz yaptı. Amerikalı ünlü oyuncu, yapımcı ve tasarımcı Sarah Jessica Parker işbirliği ile hayata geçirilen koleksiyon, 2018'in bahar aylarında ABD, Kanada, İngiltere, Fransa, İtalya, Çin, Hong Kong ve Japonya'da Gap severlerle buluşacak.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyanın en ünlü  ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Francisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.