Haberler / GAP Basın Bültenleri
11.02.2017

Gap'in bahar müjdecisi yeni koleksiyonu, tarzıyla göz alıyor

Şıklığa ve rahatlığa bahar neşesi ekleyen Gap, bu yıl yine ikonik ürünlerin modern yorumlarıyla hem kadın hem erkekler için göz alıcı bir bahar koleksiyonuna imza attı.

Baharın müjdecisi yepyeni Gap ürünleri Mart ayı itibariyle vitrinlerde yerini alıyor. Pembe, mavi, bordo ve yeşil renklerin uçuk tonlarıyla, denimin şık kesimleriyle, siyah, beyaz ve grinin çizgili kombinleriyle süslü yeni Gap İlkbahar Kadın ve Erkek koleksiyonlarında, baharlık aksesuarlar da unutulmadı.

Gap İlkbahar Kadın Koleksiyonu
Gap'in yeni sezon Kadın Koleksiyonu, ikonik denim parçaların yanı sıra baharların vazgeçilmezi chino pantolonların da hakkını veriyor. Eğlenceli desenleriyle göz alan elbiseler, çeşitli detaylarla hareketlendirilen t-shirtler ve farklı renklerle çizgileri aynı anda taşıyan üst giyim parçaları koleksiyonun dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor. Kalın montlarımızı rafa kaldıracağımız bahar aylarında her kombinin kurtarıcısı olacak dış giyim parçalarıyla birbirinden şık fularları da yine Gap İlkbahar Kadın Koleksiyonu'nda bulmak mümkün. Gap logolu ürün tutkunlarını da unutmayan yeni ilkbahar koleksiyonu, klasik
t-shirt ve sweatshirtlerin yanı sıra baharlık şapkalara da logolu bir dokunuş katıyor.

Gap İlkbahar Erkek Koleksiyonu
Gap'in İlkbahar Erkek Koleksiyonu'nun başrolünde rahat kesimler var. Gap İlkbahar Erkek Koleksiyonu bomber ceketlerin cool duruşuyla logolu ürünlerin vazgeçilmez cazibesini bir arada sunarken, ister logolu ister logosuz bir Gap sweatshirtü rahat kesimli pek çok alt parçayla kombinlemek mümkün. Çizgi ve mini çiçek desenlerini gömlek ve t-shirtlere başarıyla yerleştiren Gap erkek koleksiyonu, yaklaşan bahar aylarında yine şıklığı ve rahatlığı bir arada sunacak.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.