Haberler / GAP Basın Bültenleri
13.05.2017

Gap'e yaz geldi!

Gap'in yeni sezon Kadın ve Kids & Baby koleksiyonları, yazı müjdeleyen rengarenk ve tarz parçalarıyla göz dolduruyor. Gap'in birbirinden şık, ikonik ve rahat ürünleriyle sıcakların tadını eşsiz bir stil eşliğinde çıkartmanın tam zamanı!

Gap bu yıl yazın gelişini cıvıl cıvıl renkleri, rahat ve hafif kumaşları, şık kesimleri ve kombin kolaylığı sunan tarz parçalarıyla kutluyor. Gap'in yeni Kadın koleksiyonunda yer alan pantolon, gömlek, şort ve elbiseler denim kumaşın en şık yorumlarını sunarken, rahat kesimleri ve ikonik detaylarıyla göz dolduruyor. Yazın vazgeçilmezi şortlar konforlu kesimleriyle dikkat çekiyor, ikonik tişörtler Gap logosu ya da pastel yaz renkleriyle süslenerek gardıroplara yaz neşesi katıyor.

Gap'in yeni Kids & Baby ürünleri yaz coşkusunu miniklerin tarzıyla birleştirerek rengarenk bir koleksiyona dönüştürüyor. Palmiyelerden yıldızlara, flamingolardan ananaslara neşeli yaz ikonlarını gömlek, şort, tişört, elbise, etek ve tulumlara taşıyan Gap Kids & Baby koleksiyonu, miniklerin sıcak yaz günlerinde konforlu bir tarz edinmesini sağlıyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.