Haberler / GAP Basın Bültenleri
12.01.2018

Yeni Gap logolu ürünler, sportif ve enerjik günlere göz kırpıyor

İkonik giyim markası Gap'in logo koleksiyonuna, bu sezon pek çok alternatif ekleniyor. Gap'in denim koleksiyonuyla kusursuz bir kombin sunan “logo remix” koleksiyonu, zamansız, sportif ve enerjik bir stil sunuyor.

Her gardıropta mutlaka bulunması gereken parçaların markası Gap, logo koleksiyonuna  yepyeni parçalar ekledi. Kapüşonlu ve fermuarlı ya da sıfır yaka sweatshirtler Gap logosunun çeşitli yorumlarıyla yeni sezonda renklenirken, logolu yumuşacık tişörtler ve eşofman altları sportif tarzın tamamlayıcısı oluyor.

Gap'in rahatlıktan ve şıklıktan ödün vermeyen kesimleriyle dikkat çeken denim koleksiyonunda, her beğeni ve tarza uygun bir pantolon bulmak mümkün. Girlfriend, True Skinny, Straight, Easy Legging ve Sexy Boyfriend kesimleriyle sunulan Gap denim pantolonlar, ister topuklu ayakkabıyla ister konforlu spor ayakkabılarla harika bir uyum sergiliyor.

Görseller için: https://goo.gl/63avwN

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000'e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.