Haberler / GAP Basın Bültenleri
12.05.2017

Gap, Liv Tyler'ın yer aldığı ve yönettiği  “Mama Said” filmi ile Anneliği kutluyor

Gap'in Amerika'da başlattığı Anneler Gününe yönelik yeni sosyal sorumluluk projesi kapsamında, projeye destek vermek amaçlı hazırlanan tanıtım filminde Liv Tyler, Coco Rocha, Candice Swanepoel, Jurnee Smollett-Bell ve Cass & Ali Bird isimli  ünlü yüzler çocukları ile birlikte rol aldı. Gap Türkiye, yeni sosyal sorumluluk projesi kapsamında AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) ile biraraya gelerek Anneler Günü'ne özel bir işbirliğine de imza attı.

İkonik Amerikan markası Gap, Amerika'da ve Türkiye'de Anneler Günü'ne özel bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında hazırlanan, anneliğin önemine dikkat çeken “Mama Said” (Annenin Söyledikleri) isimli filmde, ünlü isimler Gap için buluştu. Filmde, anne çocuk sevgisi, anne olmanın sunduğu neşe ve iyimserlik konuları işlendi.

Filmin oyuncularından Liv Tyler aynı zamanda Paola Kudacki ile birlikte yönetmenlik de yaptı. Filmi değerlendiren Tyler yaptığı açıklamada, “Annemin ve anneannemin bana söyledikleri her zaman aklımın bir köşesinde durur. ‘Annelerin söylediklerini' hatırlamak çocukluğumuzda da büyüdüğümüzde de bizim için oldukça önemli. Annemden duyduklarımı çocuklarıma da aynı şekilde aktarmaya çalışıyorum” dedi.

Oyuncu Jurnee Smollett-Bell'in Bellamy Brothers'ın “Let Your Love Flow” şarkısını söylediği filmde, annelerin çocukları ile oyun oynarken, dans ederken ve vakit geçirirken samimi ve içten anları kameralara yansıyor. Filmde rol alan oyuncuların çocukları babyGap ve GapKids kıyafetleri ile her annenin çocuklarının gardıroplarında olmasını isteyeceği ürünleri sergiliyor.

“Mama Said” filminde rol alan Liv Tyler'ın filmle ilgili görüşleri:

Oyuncu Liv Tyler, oğlu Sailor (yaş 2) ve kızı Lula (9 aylık):
Tyler: “Gap her zaman sevdiğim bir marka olmuştur. Zaten eğer Amerika'da büyümüşseniz Gap mutlaka hayatınızın bir parçasıdır. Every Mother Counts kuruluşu için anneler ve çocukların dahil olduğu böylesi bir projeyi gerçekleştirmek benim için çok özel.”

Gap markası Türkiye'de Anneler Günü döneminde AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) ile yaptığı çalışma kapsamında Kids & Baby mağazalarından yapılan yeni sezon denim alışverişlerinin satışının her birinden 5 TL'yi AÇEV'in anne ve çocuk eğitimlerine destek olmak amacıyla vakfa aktaracak.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

ACEV
İyi bir geleceği hazırlamaya erken çocukluk çağında başlayan AÇEV, güvenilir yarınlar için çalışıyor

AÇEV 1993 yılından bu yana; ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelerine yönelik tüm eğitimleri iyi ve sağlıklı bir “erken çocukluk dönemi” geçirilmesi, daha gelişmiş bir toplum yaratılması ve eğitimde fırsat eşitliği sağlanması amacıyla gerçekleştiriyor. Çocukların en hızlı geliştiği ve öğrendiği dönemde, çocukların potansiyellerinin en üst seviyeye ulaşması için onları eğitim yoluyla destekliyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.