Haberler / GAP Basın Bültenleri
22.09.2017

Gap, İstinye Park'ın 10. yılını sürpriz bir indirimle kutluyor

Birbirinden şık, ikonik ve rahat parçalarıyla her mevsimin göz bebeği Gap, İstinye Park alışveriş merkezinin 10. yılı şerefine sürpriz bir indirim sunuyor. Yalnızca 22 Eylül günü geçerli kampanya, İstinye Park Gap mağazasından yapılacak tüm alışverişlerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Yeni sezonda merakla beklenen, her gardırobun olmazsa olmaz parçalarının tek adresi Gap, İstinye Park'ın 10. yılı şerefine çok özel bir indirim sunuyor. Yalnızca 22 Eylül 2017 günü yapılacak alışverişlerde tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve denimler gibi tüm ikonik Gap ürünlerine, yüzde yirmi indirimle sahip olmak mümkün.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Gap dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir giyim dolabının temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online olarak hem de markanın dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazası ile müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, t-shirtler, kapşonlu sweat-shirtler, mükemmel kesimli pantolonlar ve jeanler gibi bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.