18.08.2018

Forumbüs'te şenlik tadında bir bayram minik ziyaretçilerini bekliyor

Yıl boyunca birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle İzmir ve çevre illerden yüzlerce çocuğu ağırlayan Forum Bornova, minik misafirleri için bayramda da neşe dolu, şenlik tadında etkinlikler sunuyor. Forum Bornova'nın minik misafirleri, 21-26 Ağustos tarihleri arasında her gün Forumbüs'te düzenlenecek eğitici ve eğlenceli atölyelere ücretsiz olarak katılabilecek.

Çocuklar için hazırladığı özel temalar ve eğitici içeriklerle dikkat çeken Forum Bornova'da eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmalarının adresi olan ForumBüs, bayram tatili boyunca minikleri birbirinden eğlenceli ve eğitici atölyelerde ağırlamaya hazırlanıyor. 4-12 yaş çocukların ücretsiz katılımına açık atölyelerde minikler; kimyadan, ahşap oyuncak yapımına, balon katlamadan, çılgın karışım formüllerine pek çok konuda hep eğlenip hem öğrenecek.

Bayramda Forum Bornova Çocuk Kulübü de bayrama yakışan dolu dolu bir program sunuyor. "Gelenekten Geleceğe Yolculuk" isimli etkinlikler kapsamında eski çocuk şarkıları, katılımcıların doğaçlama şarkılarıyla birleşecek. Anne, teyze, büyükanne, büyükbaba, kardeşler, baba, amca, hala hep birlikte "Ailecek Ritim" yapmanın ve müzik yapmanın keyfini çıkaracak. Ziyaretçiler çocuklarla birlikte kadın ve erkek zeybek oyunlarını izleme ve deneyimleme şansı bulacak. Ayrıca masallar, kuklalar ve daha pek çok sürpriz bayram boyunca minik ziyaretçilerini bekleyecek.