28.01.2019

Forum Trabzon'un yarıyıl etkinlikleri Teknoloji Festivali'yle devam ediyor!

Tam 10 yıldır yalnızca Trabzon'un değil çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon'un yarıyıl tatiline özel etkinlikleri muhteşem bir Teknoloji Festivali'yle devam ediyor!

Trabzon ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon'un yarıyıl tatiline özel gerçekleştirdiği etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Küçük büyük tüm ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle 19 – 27 Ocak tarihleri arasında düzenlenen “Hayvanların Gözünden Dünya” sergisinin ardından Teknoloji Festivali de 29 Ocak Salı günü itibariyle Forum Trabzon misafirlerinin beğenisine sunuluyor. 1 Şubat'a kadar sürecek Teknoloji Festivali, çocukları geleceğin dünyasında unutulmaz bir seyahate çıkartacak.

Festival kapsamında 29-30 Ocak 2019 tarihlerinde saat 14.00-18.00 arasında Forum Trabzon'u ziyaret edecek çocuklar drone uçuş eğitimi atölyesine katılacak, sanal gerçeklik dünyasının kapılarını aralayacak deneyimler yaşayacak, ressam robotu yakından inceleyecek ve düşünce gücüyle çalışan arabalarla yarışma imkanı bulacak. 31 Ocak – 1 Şubat tarihlerinde ise Forum Trabzon ziyaretçisi minikler yine saat 14.00-18.00 arasında robotik kodlama, 3 boyutlu yazıcı ve yenilenebilir enerji kaynaklarını tanıma atölyesi gibi birbirinden verimli çalışmaların bir parçası olacak.

Yarıyıl tatilini unutulmaz deneyimlerle süslemek isteyen tüm çocuklar, Forum Trabzon'a davetli!