27.01.2018

Forum Trabzon'un Volvo şansı devam ediyor!

Trabzon'un buluşma noktası Forum Trabzon'un 18 Aralık'ta başlayan Volvo S60 T3 araç kampanyası için bugüne dek tam 125.000 çekiliş kuponu verildi. 11 Mart'a dek devam edecek bu özel kampanya için henüz çekilişe katılmayanlar, Forum Trabzon'a davetli!

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon'un 18 Aralık'ta başlayan özel kampanyası tüm hızıyla ve yoğun ilgiyle devam ediyor. 11 Mart 2018'e dek Forum Trabzon'dan yapılacak her 100 TL'lik alışveriş, tüm Forum Trabzon ziyaretçilerine yepyeni bir Volvo S60 T3 için çekiliş hakkı kazandırıyor.

Kampanya süresince, toplamda 100 TL'lik fiş veya faturaları ile danışma masasına veya kampanya masasına başvuran tüm Forum Trabzon ziyaretçileri, üzerinde çekilişe katılım numarası ve müşteri bilgileri ile katılım tarihinin yer aldığı belgeyi alabilecek.
Yeni yılda yeni aracının keyfini sürmek isteyen herkes, benzersiz bir alışveriş deneyiminin yanı sıra Volvo S60 T3 fırsatı için Forum Trabzon'a davetli.

Milli Piyango İzin Bilgisi:
“Forum Trabzon” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 12.12.2027 tarih ve  24951361255.01.02-E.6665 sayılı izni ile 18.12.2017 (Başlangıç saati: 10:00) – 11.03.2018 (Bitiş saati: 22:00) tarihleri arasında, Trabzon ilinde bulunan Forum Trabzon Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağazalardan kampanya süresince toplamda 100 TL ve katları (her 100 TL'ye 1 çekiliş hakkı) tutarında alışveriş yaparak fiş veya faturalarını danışma bankosuna ibraz eden müşterilere yönelik yürütülecektir.