11.05.2018

Forum Trabzon'un talihlisi Erdem Kerek aracını teslim aldı

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon'un Volvo S60 T3 araç kampanyasının talihlisi olan Erdem Kerek, 4 Mayıs 2018 Cuma günü gerçekleştirilen etkinlikte yeni aracını teslim aldı.

Trabzon'un buluşma noktası Forum Trabzon'un 18 Aralık'ta başlayan Volvo S60 T3 araç kampanyasının çekilişi, 17 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilmişti. Çekiliş sonucunda Volvo S60 T3'ün sahibi olan Erdem Kerek, 4 Mayıs 2018 Cuma günü Forum Trabzon'da düzenlenen anahtar teslim töreniyle yeni otomobiline kavuştu. Gerçekleştirilen etkinlikte duygularını paylaşan Kerek, “kampanyaya katılırken talihlinin kendisi olacağına hiç ihtimal vermediğini, çekiliş kaydı için kendisiyle beraber sıra bekleyen bir başka katılımcı için kazanmasını dilediğini, talihlinin kendisi olduğunu öğrendiği günden beri yakın çevresiyle beraber bu ve benzeri kampanyalara olan inançlarının tazelendiğini” söyledi.