29.05.2018

Forum Trabzon'un geleneksel Ramazan etkinliği Sunay Akın'la Mahya Işıkları, 2 Haziran'da izleyiciyle buluşacak

Eşsiz anlatımıyla büyük küçük herkesi kendisine hayran bırakan Sunay Akın, Forum Trabzon'un Ramazan programı kapsamında sevenleriyle buluşuyor. Akın'ın tek kişilik gösterisi Mahya Işıkları'nı izlemek isteyen herkes, 2 Haziran'da Forum Trabzon'a davetli!

Düzenlediği etkinliklerle yalnızca Trabzon'un değil, çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sunay Akın'ı sevenleriyle buluşturuyor. Şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın, 2 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 15.00'te Mahya Işıkları isimli tek kişilik gösterisi için Forum Trabzon sahnesinde olacak.

Forum Trabzon'da bu yıl tüm Ramazan ayı boyunca iftar öncesi ve sonrası kanun, keman ve ritim çalgıları ile Türk müziği dinletileri gerçekleştiriliyor. Ayrıca her cuma, cumartesi ve pazar günleri iftar sonrası Forum Trabzon ziyaretçilerine ikram edilen Osmanlı şerbeti ve Osmanlı macunu, Ramazan ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Forum Trabzon ayrıca Ramazan programı kapsamında Ortahisar Halk Eğitim Merkezi'yle beraber geleneksel Türk el sanatlarına yönelik çeşitli çalışmalar da gerçekleştiriyor. 11-14 Haziran 2018 tarihleri arasında Tezhip sergileri ve atölye çalışmaları, Forum Trabzon ziyaretçileriyle buluşacak.