21.11.2018

Forum Trabzon'un 10. yılında “41 kere Maşallah” dedirten kampanyasını kaçırmayın!

Tam 10 yıldır yalnızca Trabzon'un değil çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon, 10. yılı şerefine ziyaretçilerine sunduğu özel çekiliş kampanyası kapsamında bugüne dek tam 35.000 çekiliş hakkı verdi. 41 talihlinin tam 10.000'er TL yüklü Param Forum Trabzon Kart kazanacağı bu özel çekilişe katılmak için son gün 23 Aralık!

Trabzon ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon'un 10. Yılına özel gerçekleştirdiği büyük çekiliş kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. “41 kere Maşallah” dedirten kampanya kapsamında, 5 Ekim'den bu yana tam 35.000 çekiliş hakkı verildi.

23 Aralık 2018'e dek Forum Trabzon'dan yapılacak her 100 TL'lik alışveriş,  bir çekiliş hakkı kazandırmaya devam ediyor. 29 Aralık 2018 tarihinde Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek 41 talihli, tam 10.000'er TL yüklü Param Forum Trabzon Kart kazanacak.

Fiş veya faturaları ile Forum Trabzon danışma masasına veya kampanya masasına başvuran ziyaretçilerin üzerinde çekilişe katılım numarası ve müşteri bilgileri ile katılım tarihinin yer aldığı belgeyi temin edebildiği bu özel kampanyanın bir parçası olmak isteyenler, keyifli ve kazançlı alışverişin adresi Forum Trabzon'a davetli.

Forum Trabzon Çekilişi Yasal Metin
“Forum Trabzon” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 02.10.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.9804 sayılı izni ile 05.10.2018 (10:00) – 23.12.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Trabzon Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forumtrabzon.com adresindedir.