27.11.2017

Forum Trabzon'dan sinemaseverleri sevindiren kampanya

Forum Trabzon, “Böyle fırsat sadece filmlerde olur!” dedirten bir kampanyaya imza attı. Alışveriş merkezinde aynı gün içerisinde yapılacak 350 TL ve üzeri alışverişlerde 1 ay sınırsız sinema bileti hediye!

27 Kasım 2017 tarihinden itibaren Forum Trabzon mağazalarından aynı gün içerisinde 350 TL ve üzerinde alışveriş yapan ziyaretçiler tüm ay boyunca geçerli olacak Sinemia Premium üyeliği kazanacak.

Sinemia Premium sahibi kişiler, sadece Forum Trabzon AVM'den, 2D, 3D ayrımı olmaksızın tüm seanslarda geçerli sınırsız sinema bileti alabilecek. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Sinemia Premium kartımı nasıl kullanılırım?
Hediye Sinemia Premium üyelik süresi, zarfınızda yer alan hediye kodları ile üyelik oluşturulduğunda başlayacaktır. Kodlar ve Sinemia Kartınız, kampanya kapsamında size verilen zarfların içerisinde bulunmaktadır. Üyeliğinizi aktive etmek için akıllı telefonunuza indireceğiniz Sinemia uygulamasından veya internet sayfasından, zarfınızda yer alan hediye kodunu sisteme girmeniz gerekmektedir. Sinemia uygulamasına üye olmak için kredi kartı ya da banka kartınızın olması gerekmektedir. Sinemia Premium üyeliğinin aktive edilmesi sonrası, sinema salonunda Sinemia mobil uygulamasından istediğiniz filmi seçerek bilet kodunuzu alabilirsiniz.

0212 219 29 71 ceylann@marjinal.com.tr