28.11.2018

Forum Trabzon'dan öğretmenlere özel organizasyon

Trabzon ve çevre illerin buluşma noktası Forum Trabzon, 26 Kasım Pazartesi akşamı Öğretmenler Günü'ne özel gerçekleştirdiği yemek organizasyonunda, 50 öğretmeni ağırladı. Kutsal meslek öğretmenliğin önemini unutmayan Forum Trabzon, katılımcılar adına TEV'e bağış da yaptı.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, 50 öğretmeni ağırladı. 26 Kasım 2018 Pazartesi akşamı düzenlenen organizasyon, Forum Trabzon'un her yıl Öğretmenler Günü vesilesiyle eğitim profesyonellerini bir araya getirdiği üçüncü etkinlik oldu.

Eğitimin ülkemizin geleceğindeki önemli yerini konuşan katılımcılar, hep beraber Öğretmenler Günü'nü kutladı. Öğretmenlerin eğitime ve geleceğimize katkılarına dikkat çekilen buluşmada, Forum Trabzon tarafından davetliler adına Türk Eğitim Vakfı'na yapılan bağışların sertifikaları da katılımcı öğretmenlere sunuldu.