17.12.2017

Forum Trabzon'dan her 100 TL'ye, bir Volvo şansı!

Trabzon'un buluşma noktası Forum Trabzon'dan yeni yıl müjdesi: 18 Aralık'tan itibaren kampanya süresince Forum Trabzon'dan yapılacak her 100 TL'lik alışveriş, yepyeni bir Volvo S60 T3 kazanma şansı sunuyor!

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, yeni yılın sürprizini açıkladı. 2018'e yepyeni Volvo S60 T3 ile girmek isteyen herkes, benzersiz bir alışveriş deneyimi için Forum Trabzon'a davetli. 18 Aralık 2017 – 11 Mart 2018 tarihleri arasında Forum Trabzon'dan yapılacak her 100 TL'lik alışveriş, büyük araç kampanyası için bir çekiliş hakkı kazandıracak.

Kampanya süresince, toplamda 100 TL'lik fiş veya faturaları ile danışma masasına veya kampanya masasına başvuran tüm Forum Trabzon ziyaretçileri, üzerinde çekilişe katılım numarası ve müşteri bilgileri ile katılım tarihinin yer aldığı belgeyi alabilecek.

Yeni yılda yepyeni otomobilinin keyfini sürmek isteyen herkes, Forum Trabzon'da alışveriş keyfine davetli!

Milli Piyango İzin Bilgisi:
“Forum Trabzon” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 12.12.2027 tarih ve  24951361255.01.02-E.6665 sayılı izni ile 18.12.2017 (Başlangıç saati: 10:00) – 11.03.2018 (Bitiş saati: 22:00) tarihleri arasında, Trabzon ilinde bulunan Forum Trabzon Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağazalardan kampanya süresince toplamda 100 TL ve katları (her 100 TL'ye 1 çekiliş hakkı) tutarında alışveriş yaparak fiş veya faturalarını danışma bankosuna ibraz eden müşterilere yönelik yürütülecektir.