14.05.2018

Forum Trabzon'dan dopdolu bir Ramazan programı

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, bu yıl özel hazırladığı dekorlar eşliğinde dolu dolu bir Ramazan programı sunuyor. Birbirinden keyifli etkinlikleri ve geleneksel ikramlarıyla ailecek keyifli bir Ramazan ayı yaşamak isteyen herkes Forum Trabzon'a davetli!

Düzenlediği etkinliklerle yalnızca Trabzon'un değil, çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon, bu yıl Ramazan ayı için yine bir dizi etkinlik hazırladı.

Forum Trabzon'da bu yıl tüm Ramazan ayı boyunca iftar öncesi ve sonrası kanun, keman ve ritim enstrümanları ile Türk müziği dinletileri gerçekleştirilecek. Ayrıca her cuma, cumartesi ve pazar günleri iftar sonrası Forum Trabzon ziyaretçilerine ikram edilecek Osmanlı şerbeti ve Osmanlı macunu, Ramazan ruhunu yaşatacak. Düzenlenen etkinlikler kapsamında Mehteran Konseri gösterisiyle Forum Trabzon ziyaretçileri adeta tarihte yolculuk yaparak görsel bir şölen yaşayacak.

Forum Trabzon ayrıca Ramazan programı kapsamında Ortahisar Halk Eğitim Merkezi'yle beraber geleneksel Türk el sanatlarına yönelik çalışmalar da gerçekleştirecek. 21-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ebru, 11-14 Haziran 2018 tarihleri arasında da Tezhip sergileri ve atölye çalışmaları, ziyaretçilerle buluşacak.

Ramazan etkinlikleri kapsamında şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın her yıl olduğu gibi bu yıl da sevenleriyle Forum Trabzon'da buluşacak. 2 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 15.00'te gerçekleşecek “Mahya Işıkları” isimli tek kişilik gösteride Trabzonlular bambaşka bir seyahate yelken açacak.

Ramazan ayı boyunca Forum Trabzon'un birbirinden güzel etkinliklerine ailecek davetlisiniz!