31.12.2018

Forum Trabzon'da sahne alan Oğuzhan Koç'tan muhteşem performans!

Tam 10 yıldır yalnızca Trabzon'un değil çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon'da 10. yıl şerefine 29 Aralık'ta gerçekleştirilen çekiliş, 41 talihliye tam 10.000'er TL yüklü Param Forum Trabzon Kart kazandırdı. “41 kere Maşallah” dedirten bu muhteşem çekilişe konuk olan Oğuzhan Koç, Forum Trabzon sahnesinde unutulmaz bir performansa imza attı.

Trabzon ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, 10. yılını benzersiz bir kampanyayla kutladı. 29 Aralık 2018 Cumartesi günü Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda ve ünlü sanatçı Oğuzhan Koç'un da katılımıyla gerçekleştirilen çekiliş sonucu 41 talihli, 10.000'er TL yüklü Param Forum Trabzon Kart kazandı. Etkinlikte sahne alan Oğuzhan Koç ise sergilediği performansla Forum Trabzon misafirlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Koç, en sevilen parçalarını Forum Trabzon misafirleri için seslendirdi.

10. yıla özel gerçekleştirilen çekiliş sonucunda belirlenen 41 asil ve 41 yedek talihlinin listesi 31 Aralık 2018 Pazartesi günü Forum Trabzon'un sosyal medya kanallarından ve www.forumtrabzon.com adresinden, 4 Ocak 2019 Cuma günü ise Posta gazetesinde yayımlanacak ilanla duyurulacak.

Etkinlikle ilgili görüntülere linkten ulaşabilirsiniz:

Forum Trabzon Çekilişi Yasal Metin
“Forum Trabzon” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 02.10.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.9804 sayılı izni ile 05.10.2018 (10:00) – 23.12.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Trabzon Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forumtrabzon.com adresindedir.