28.02.2018

Forum Trabzon'da nostalji rüzgarları esiyor

Trabzon ve çevre illerin buluşma noktası Forum Trabzon, 24 Şubat Trabzon'un kurtuluşunun 100. yılı şerefine, çok özel bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Bugün (28 Şubat 2018) Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Kültür Müdürü Hacı Nail Altunay'ın katılımlarıyla açılan ve Ortahisar Tarih Müzesi arşivindeki çok özel kareleri gün yüzüne çıkaran sergi, 4 Mart'a dek sanatseverleri bekliyor.

Ortahisar Tarih Müzesi arşivindeki fotoğrafların kullanıldığı, Trabzon'un kurtuluş döneminin yanı sıra eski Trabzon'u da fotoğraflarla anlatan özel sergi, Forum Trabzon'un ev sahipliğinde ziyaretçilerini bekliyor. Forum Trabzon'da nostaljik rüzgarlar estiren fotoğrafları görmek için 4 Mart 2018'e dek Fener Sokak'a davetlisiniz.