30.10.2018

Forum Trabzon'da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ödüllü resim yarışması damgasını vurdu

Trabzon ve çevre illerin buluşma noktası Forum Trabzon'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında “Atatürk, Cumhuriyet ve Çocuk” konulu resim yarışması heyecanı yaşandı. Yarışmayı kazanan minikler, birbirinden güzel ödüllerin sahibi oldu. Ödül töreninin ardından gerçekleştirilen ve Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan mini konser de Forum Trabzon ziyaretçileri tarafından ilgiyle izlendi.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon tarafından 29 Ekim'e özel olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Atatürk, Cumhuriyet ve Çocuk” temalı resim yarışmasında İlkokul kategorisinde Adensu Kakışım birinci, Ceylin Köse ikinci, Ecrin Nur Günaydın ise üçüncü oldu. Ortaokul kategorisinde ise Atakan Özkan birinci, Gülben Baştan ikinci, Yusuf Turhan üçüncü oldu.

Yarışmada ayrıca Bedri Rahmi Eyüboğlu Özel Ödülü'ne Elif Kayık, Forum Trabzon Özel Ödülü'ne Ravza Yasemin Semiz,  Jüri özel ödülüne ise Eren Asaf Demir layık görüldü. Tüm ödül sahiplerine birer katılım sertifikası ve plaket verilirken yarışmanın ilk üç kazananına, Trabzon özel ödülü ve Jüri özel ödülü sahiplerine Boyner hediye çeki; Bedri Rahmi Eyüboğlu özel ödülünü kazanana ise hediye çekinin yanı sıra profesyonel resim malzemelerinden oluşan resim çantası ve ekipmanı hediye edildi.

Trabzon ili genelindeki ilköğretim okullarından 700'ün üzerinde resmin katıldığı yarışmada ödül alan dokuz resim ve sergilemeye değer görülen kırk resim, 29 Ekim- 4 Kasım 2018 tarihleri arasında Forum Trabzon'da ziyaretçilerini bekliyor.