12.03.2019

Forum Trabzon ziyaretçileri Kadınlar Günü'ne özel etkinliklere yoğun ilgi gösterdi

Tam 10 yıldır yalnızca Trabzon'un değil çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon'un 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırladığı zengin program ziyaretçilerinden tam not aldı. “Üreten Karadeniz Kadınları Buluşması'' adı altında gerçekleştirilen programda resim, takı ve el işleri sergilerinin yanı sıra söyleşi ve sahne gösterileri gibi etkinlikler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Trabzon ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon bu yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel hazırladığı zengin etkinlik programıyla dikkat çekti.

9 Mart 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilen özel söyleşide, Medical Park Trabzon Hastanesi Plastik, Rekonsrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Sözen ve Dermatoloji uzmanı Uzm. Dr. Hikmet Akyazı estetik hakkında merak edilen pek çok soruyu yanıtlamak üzere Forum Trabzon ziyaretçileriyle buluştu. Karadeniz Tıp Öğrencileri Birliği ise 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ‘'tarihe adını yazdırmış başarılı kadınları'' canlandırdıkları ve tanıttıkları özel bir gösteriye imza attı.

Etkinlikler kapsamında 8 - 10 Mart 2019 tarihleri arasında hem görme engelli kursiyerlerin hazırlamış olduğu takı tasarımı ürün sergisi hem de T.C. Trabzon Valiliği himayesindeki ev eksenli üretici kadınların el işlerinin tanıtıldığı ve satıldığı kermes Forum Trabzon ziyaretçileriyle buluştu.

“Üreten Karadeniz Kadınları Buluşması'' başlığı altında bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapan Forum Trabzon'da Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi'nin usta öğreticilerinin ve kursiyerlerinin yaptığı “Kadınlar ve Çiçekler” konulu resim sergisi de 8 - 12 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.