08.05.2019

Forum Trabzon Şans Yolu'nda anneniz için hediyeler kazanın!

Trabzon ve çevre illerin çekim merkezi Forum Trabzon, Anneler Günü'ne özel eğlenceli bir kampanyaya imza atıyor. 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar Şans Yolu oyununa girmeye hak kazanıyor ve harika hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

Tam 10 yıldır yalnızca Trabzon'un değil çevre illerin de alışveriş ve eğlence merkezi haline gelen Forum Trabzon, Anneler Günü'ne özel eğlenirken kazandıran bir kampanyaya imza atıyor.

Kampanya kapsamında, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler çift olarak Şans Yolu oyununa katılmaya hak kazanacak. Yarışmaya anne-çocuk, baba-çocuk, eşler ya da iki arkadaş olarak katılan çiftler, Şans Yolu'nda bulunan tuzaklara yakalanmadan parkuru tamamlamaya çalışacak. Parkuru başarıyla tamamlayanlar ise sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Anneler Günü'nde annesine güzel bir hediye vermek isteyen herkes 12 Mayıs Pazar günü Forum Trabzon'a davetli!